Okospad átadó Tatán

Az okospad telepítése a Rudas-Info Bt. „Közösségi találkozási pont létrehozása Tata városában” című, TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2021-00934 azonosítószámú pályázatának keretében valósult meg.

Az okospad segítségével köztéren tudnak a felhasználók USB portokon és Qi töltőkön keresztül okoseszközöket tölteni, a pad egyébként ingyenes wifi hálózatot biztosít és monitorozza a környezetét, páratartalmat, hőmérsékletet, légnyomást és légszennyezettséget is mér. A Kuube PLUS elnevezésű okospad a világ első fedett okospadja, nyolc férőhellyel, két vezeték nélküli és két USB töltővel ellátva, melyeket a napelemeknek köszönhetően télen is zavartalanul lehet használni.

A 100%- ban hazai fejlesztésű és gyártású pad már nem csupán Magyarországon, hanem egészen távoli vidékeken, Thaiföldön, Malajziában és Spanyolországban is megtalálható, megyénkben egyébként a tatai az első ilyen eszköz.

“Közösségi találkozási pont létrehozása Tata városában” című projekt adatlap

Pályázó neve: RUDAS-INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Projekt címe: Közösségi találkozási pont létrehozása Tata városában

Szerződés száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2021-00934

Támogatás összege (Ft): 4 972 143

Összköltség (Ft): 4 972 143

A támogatás mértéke: 100%

A projekt megvalósításának kezdete: 2021.06.01.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2022.12.31.

Záró elszámolás benyújtásának határideje: 2023.01.30.

Az eredeti hatálybalépés dátuma: 2022.02.24.

A projekt célja: A Kuube Plus okos utcabútor telepítése révén bízunk benne, hogy olyan találkozási pont jöhet létre városunkban, ami képes megszólítani az összes korosztályt, leginkább a fiatalokat, és hozzájárul a közösségépítéshez.

Új innovatív közösségi tér kialakítása, melyre telepítésre kerül a 8 férőhelyes, USB portokkal, valamint vezeték nélküli töltőkkel felszerelt, 2 db 2,4” kijelzővel ellátott, fedett utcabútor. Működését napelemekkel töltött akkumulátorok biztosítják, így a telepítés helyszíne szabadon megválasztható. Aktív állapotban folyamatosan monitorozza környezetének változásait: hőmérsékletet, UV-szintet, levegőminőséget, páratartalmat és légnyomást mér.

Új gyökér-tanúsítvány

Tisztelt Partnerünk

Értesítjük, hogy 2013 július 27. -én lejárt az eddig használt gyökér-tanúsítványunk érvényessége, emiatt újat készítettünk.

A titkosított adatátvitelt alkalmazó szolgáltatásaink további zökkenőmentes működéséhez kérjük importálja be az Ön által használt szoftverbe az alábbi linken található leírás szerint az új tanúsítványunkat:

http://www.rudas-info.hu/node/7

Megértését köszönjük, üdvözlettel:

Hetényi Csaba

Szolgáltatás kiesés

Tisztelt partnerünk Értesítjük, hogy szolgáltatás kiesés lesz az alábbi időpontban, mely érinti az Ön nálunk üzemelő email címét, és – ha van – weboldalát is! A kiesés várható időpontja: 2011. május 30. (hétfő) reggele A kiesés oka: Szervereinket átköltöztetjük egy új szolgáltató szervertermébe, mely nagyobb sebességet, és kiforrottabb tápellátást biztosít a jelenlegi Victor Hugo utcai szerverteremnél. Bár a jelenlegi helyünkön sem volt soha probléma, de mégis szükséges lépés ez a szerver hosting szolgáltatónk miatt. Várhatóan a kiesés reggel 6 óra körül kezdődik, és reményeink szerint 8 órára helyreáll a szolgáltatás. Ez idő alatt nem lesz HTTP, Mail, FTP, SQL szolgáltatás. Elnézésüket és megértésüket kérjük a kiesésért.

Az augusztus 17. napi szervercsere sikeresen lezajlott, ezentúl lehetőség van, és erősen ajánlott a titkosított protokollon keresztüli levél küldésre / fogadásra.

Azon partnereink, akik eddig a http://mail.etata.hu oldalon elérhető webmail rendszert használták, tapasztalhatták, hogy az új rendszer automatikusan https kezdetű titkosított módon valósítja meg a kapcsolatot, amely egy figyelmeztető hibaüzenettel indul, mely szerint nem megbízható a webhely. Kérjük, hogy webmail felhasználóink kattintsanak az alábbi linkre hogy ezentúl az általunk kiállított tanúsítványok megbízhatónak minősüljenek – ezáltal elkerülve a további hibaüzeneteket:

Tanúsítvány telepítése

Tájékoztatásul közöljük, hogy ezentúl minden postafiókra megnövelt, 1GB-os méretkorlát érvényes.
A postafiók aktuális mérete látható a webmail rendszerbe való bejelentkezés után:

illetve Mozilla Thunderbird böngésző használata esetén lehetőség van a ‘Display Quota’ kiegészítő telepítésére, mely IMAP protokoll esetén kijelzi a kvóta aktuális állapotát:

Display Quota letöltése

Ha levelezőprogramot használ, erősen ajánljuk a Mozilla Thunderbird levelezőprogram használatát, mely ingyenes, magyar, nyílt forráskódú, céges környezetben is bizonyított. A “MS” levelezőprogramok működését nem garantáljuk, és nem támogatjuk.

Mozilla Thunderbird letöltése

Köszönjük!